Supply chain teamleider

Elke dag is anders: de hoeveelheid werk is wisselend maar ook het aantal medewerkers kan wisselen omdat iemand vrij of onverwacht ziek is. Dat is dagelijkse kost.

Veiligheid staat op nr. 1. Orde en Netheid horen daarbij. Samenwerken met andere teams en zorgen dat de orders op tijd bij de klant komen dat is waar jij naar streeft. Het liefst foutloos en zonder klachten.

Maar jouw takenpakket neemt toe: je verantwoording voor kosten, in samenwerking met HR werken aan reductie van ziekteverzuim om maar enkele voorbeelden te noemen.

En je wordt steeds vaker in projecten betrokken, voor speciale orders van klanten. Maar ook projecten die zorgen voor verbeteringen in jullie Supply Chain. En jouw tijd was al schaars!

Supply chain teamleider / shiftleader

Jouw medewerkers beschikken over veel kennis en kunde. En die kennis en kunde gaat jou helpen om tijd over te houden. Want door jouw medewerkers nog meer te betrekken neemt hun motivatie toe. En ze denken mee hoe het werk beter, sneller of makkelijker uitgevoerd kan worden.

supply chain besparing

Bepaal de verbetermogelijkheden in uw Supply Chain

Het betrekken van medewerkers zorgt voor meetbare prestatie verbetering, zoals bijgaande figuur laat zien.

Op deze website staan diverse voorbeelden van supply chain verbetertrajecten waar het betrekken van medewerkers voor blijvend succes heeft gezorgd.

Geinteresseerd wat het betrekken van medewerkers jouw organisatie kan opleveren, doe dan deze test en in 3 minuten heb jij het antwoord.